Taotut puutarhatyökalut

Puutarhasakset valinta

Arviot

37,95  sis. alv.

Puutarhanhoitovinkkejä ja -niksejä

TOP Myyjä Puutarhatyökalut

Robert-Klaasin puutarhatyökalut

Puutarhurin lonkka Robert-Klaasilta

Arviot

25,95  sis. alv.

Arviot

27,95  sis. alv.

Arviot

18,95  sis. alv.

Krumpholz rikkaruohon kitkentälaite

1426 – Gierschjäter – 14 cm tuhkakahva

Arviot

14,95  sis. alv.

Arviot

17,95  sis. alv.

Arviot

66,95  sis. alv.

Arviot

37,95  sis. alv.

Arviot

69,95  sis. alv.

Arviot

29,95  sis. alv.

Puutarhatyökalujen valmistaja työkalupuutarhassa

Krumpholzin käsin taotut puutarhatyökalut 1799

Krumpholzin perhe takoo korkealaatuisia metsätyökaluja ja puutarhatyökaluja Guttenbergin vasarassa Ylä-Ranskassa. Seppä perustettiin keskiajalla, ja sillä on oma vesivoimalaitos energian tuottamista varten. Tuotettua energiaa käytetään suurten taontauunien ja taontavasaroiden toiminnan tukemiseen.

Johann David Krumpholz osti sepän vuonna 1799 ja se siirtyi sukupolvelta toiselle. Kuudes, seitsemäs ja kahdeksas sukupolvi asuvat ja työskentelevät nyt yhdessä Guttenberger Hammerilla. Täällä taotaan vuosisatojen kokemuksella todellisia mestariteoksia puutarhanhoitoon ja metsänhoitoon. Krumpholzin taotut puutarhatyökalut. Kestävät ja laadukkaat puutarhatyökalut.

Krumpholz-puutarhatyökalut parhaan hinnan takuulla.


Puutarhasakset, oksasakset ja tarvikkeet Original LÖWEltä

Original LÖWE on pohjoissaksalainen työkaluseppä, jonka juuret juontavat Walther Schröderiin, joka keksi alttarisakset vuonna 1923 ja haki niille patenttia. Nykyään yritystä johtaa Randolph Schröder, Walther Schröderin pojanpoika.

Original LÖWE on johtava korkealaatuisten sapelisaksien valmistaja. Niillä on useita etuja verrattuna tuttuihin ohitusleikkureihin. Anvil-saksissa terä leikkaa leikattavan materiaalin läpi vetämällä. Tämä vähentää leikkaamiseen tarvittavaa voimaa.

Toinen LÖWE-saksien etu on täydellinen varaosatarjonta sekä osien helppo ja edullinen vaihdettavuus. Paras leikkausteho jatkuvaan käyttöön.

Suosituksemme, jos haluat ostaa oksasakset.

Alkuperäiset LÖWE-puutarhatyökalut parhaan hinnan takuulla.


Bergerin puutarhasakset ja oksasaha

Julius Bergerin työkaluvalmistajien ammattikäyttöön tarkoitetut oksasakset, oksasahat ja oksasakset. Wuppertalin liikemies Julius Berger perusti yrityksen vuonna 1918, ja se on takonut korkealaatuisia puutarhatyökaluja vuodesta 1930 lähtien. Vielä perinteisellä tavalla, mutta nykyaikaisilla koneilla. Työkalut on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, ja ne on hiottu erittäin korkeaan ja pitkäikäiseen terävyyteen monivaiheisella tarkkuushiomaprosessilla. Terät, sahanterät ja monet yksittäiset osat voidaan vaihtaa erikseen. Yritys on ollut perheomistuksessa perustamisestaan lähtien, ja nykyisin sitä johtavat sisarukset Ina ja Julius Berger.

Puutarhureiden ja maisemansuunnittelijoiden suosikkimerkki. Laadukkaat ja ergonomisesti muotoillut työkalut

Bergerin puutarhatyökalut parhaan hinnan takuulla.


Puutarhasakset ja puutarhaveitsi Robert Klaasilta.

Korkealaatuiset puutarhasakset ja puutarhasakset solingenilaiselta veitsivalmistajalta Robert Klaasilta. Robert Klaas on valmistanut ja koonnut saksia ja veitsiä Solingenissa vuodesta 1834 lähtien. Yritys on ollut perheomistuksessa perustamisestaan lähtien, ja nykyisin sitä johtavat veljekset Guido ja Ernst Jürgen Schiesen.

Tuotteille on ominaista niiden korkea laatu. Ruostumatonta terästä vähemmän hauraan hiiliteräksen käyttö mahdollistaa erityisen korkean terävyyden saavuttamisen.

Robert Klaas puutarhatyökalut parhaan hinnan takuulla.


Hochwertige Produkte Haus und Garten

talo-ja-puutarha.com

Holz-Jaeger UG:n verkkokauppa (haftungsbeschränkt)