Taotut käsilapiot – Camping lapiot – Käsihaarukka alkaen Krumpholz 1799

Käsilapiot – Monivuotiset lapiot – Retkeilylapiot – Ulkona käytettävät lapiot

Krumpholzin taotut käsilapiot sopivat erinomaisesti pienempiin töihin penkissä ja kasvimaalla perennojen jakamiseen tai nuorten kasvien istuttamiseen ja siirtämiseen . Hiiliteräksestä taotut ja korkealaatuisilla tuhkakahvoilla varustetut käsilapiot ovat tuntumaltaan, ulkonäöltään ja kestävyydeltään todella miellyttäviä käyttää.
 
Meillä on myös oikeanpuoleisia lapioita ulkoilua varten.
 
Käsihaarukka – Monivuotinen haarukka
Krumpholzin taotut käsivillat sopivat erinomaisesti moniin töihin sängyissä ja kasvimaalla sekä kasvien istuttamiseen tai uudelleen istuttamiseen. Hiiliteräksestä taotut ja korkealaatuisilla tuhkakahvoilla varustetut haarukat ovat tuntumaltaan, ulkonäöltään ja kestävyydeltään todella miellyttäviä käyttää.
 
Meillä on oikea käsilapio tai -haarukka jokaiseen tarpeeseen. Puutarhureille ja maisemanhoitajille ja yksityisille puutarhureille, joilla on korkeat vaatimukset puutarhatyökaluilleen.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Krumpholz-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.