Taottu lapio Krumpholz 1799 alkaen

Arviot

46,95  sis. alv.

Lapioita käytetään pääasiassa irtonaisen materiaalin siirtämiseen. Dterän muoto riippuu kulloisestakin käyttökohteesta.

   • Holstein-lapio, jossa on suora etureuna, sopii erinomaisesti irtotavaran lapioimiseen sileiltä pinnoilta, kuten asfaltilta tai päällystetyiltä pinnoilta.
   • Frankfurtin lapiossa on kartiomainen sydämen muotoinen terä. Sillä on helpompi kaivautua esimerkiksi sorakasoihin kuin holsteinilaisella lapiolla.
   • Hollantilainen lapio on samanlainen kuin holsteinilainen lapio, mutta siinä on kaareva etureuna ojien kaivamista varten. Terä on pienempi ja siksi naisten on yleensä mukavampi työskennellä sen kanssa.
   • Baijerilaisessa hiekkalapiossa on Frankfurtin lapion tapaan kartiomainen, erittäin tukeva terä.
   • Naisten lapio on samankaltainen kuin baijerilainen hiekkalapio, mutta hieman pienempi ja kevyempi. Se soveltuu hyvin myös istutuskuoppien kaivamiseen.
   • Lapiolapio on lapion ja lapion sekoitus. Sitä voidaan käyttää irtotavaran siirtämiseen ja myös istutuskuoppien kaivamiseen.

Krumpholzin lapiot taotaan erityisen vahvasta ja sitkeästä hiiliteräksestä.

Krumpholzin monista erilaisista lapioista löytyy oikea puutarhatyökalu jokaisen puutarhurin tarpeisiin.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Krumpholz-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.