Taottu kultivaattori – kultivaattori – kylvöhammas – maan ilmastin Krumpholz 1799:stä

Arviot

27,95  sis. alv.

Krumpholz rikkaruohon kitkentälaite

1424 – Luomu emakonhammas – 14 cm tuhkakahva

Arviot

18,95  sis. alv.

Arviot

14,95  sis. alv.

Arviot

23,95  sis. alv.

Arviot

78,95  sis. alv.

ViljelykoneViljelykoneKylvöhammasKukkakynsiMaaperän ilmastin

käytetään maanmuokkaukseen, pintamaan murskaamiseen ja rikkaruohojen poistoon. Vuodesta Krumpholzin taotut kultivaattorit on valmistettu erityisen vahvasta ja sitkeästä hiiliteräksestä. Niitä käytetään maan irrottamiseen ja rikkaruohojen torjuntaan vahingoittamatta maaperän kerrostuneisuutta.

Luonnollinen kerrostuneisuus maaperän ominaisuudet voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen. Pintamaa, pohjamaa ja peruskallio

Pintamaa soveltuu kasveille kasvien kasvun kannalta tärkein kerros. Siellä humus sekoittuu ja yhdistyy mineraalikomponentteihin. Humus koostuu kasviston ja eläimistön hajonneesta aineksesta. Sienet ja bakteerit hajottavat ja muuntavat pintamaata, ja lieroamatot sekoittavat sen mineraalikomponentteihin. Terve pintamaa, jossa on korkea humuspitoisuus, on ratkaisevan tärkeää kasvien elinvoimaisen kasvun kannalta.

Pohjamaa sisältää pääasiassa mineraalimateriaali. Pohjamaassa on pintamaasta huuhtoutunutta kalliota, hiekkaa ja aineksia, jotka ovat luonteenomaisia. Siellä ei ole juuri lainkaan humusta.

Lähdekivi koostuu lähes yksinomaan kuluttamattomista kivikerroksista. Tämä pohjamaa muodostaa maaperän kehityksen pohjan.

Miksi muokata maata kylvöhampaalla tai ilmastimella?

Kun tervettä pintamaata kaivetaan ylös lapiolla tai kaivuhaarukalla, orgaaninen elämä kulkeutuu hapekkaampaan pohjamaahan. Monet näistä organismeista eivät voi elää siellä ja kuolevat. Maaperä menettää elinvoimaa ja ravinteita.

Kun maata revitään kylvöhampaalla, pintamaata ei siirretä syvempiin maakerroksiin. Maamadot, sienet ja bakteerit säilyvät ja lisäävät jatkuvasti humuspitoisuutta. Tätä prosessia voidaan tukea ja tehostaa asianmukaisella orgaanisella lannoituksella.

Maan muokkaaminen kylvöhampaalla on paljon helpompaa, vaivattomampaa ja nopeampaa kuin kaivaminen lapiolla tai kaivuhaarukalla. Maaperä on ensin puhdistettava rikkaruohoista esimerkiksi haravoimalla kultivaattorilla. Kun olet poistanut rikkaruohot, vedä kylvöhammas sängyn läpi ristiin rastiin. Rivien välisen etäisyyden tulisi olla 15-25 senttimetriä.

Milloin sänkyä viljellään kylvöhampaalla?

Sänky olisi viljeltävä joko ennen talvea tai talven jälkeen. Jalostus ennen talvea on ihanteellista. Pakkanen saa halkeilevan maan murentumaan optimaalisesti. Viljely keväällä ennen ensimmäistä kylvöä/istutusta on kuitenkin myös mahdollista. Oma motivaatio on usein korkeampi keväällä.

Mikä emakon hammas mihinkin sänkyyn?

Käytä korotetuissa sängyissä Krumpholzin pieniä emakkohampaita nro 1307 tai nro 1309. Iso vasaralla taottu kylvöhammas nro 1061 tai kylvöhammas nro 1306 on ihanteellinen tasaisille sängyille.

Pintamaan hienoksi murskaaminen voit parhaiten käyttää kultivaattoria tai kultivaattoria. Löysät maakerrokset voivat imeä helpommin lämpöä, ilmaa, vettä ja ravinteita. Samalla maaperä valmistellaan optimaalisesti lannoitusta varten – on parasta käyttää luonnonlannoitteita, jotta maaperä saa aina riittävästi ravinteita.

Krumpholzin monet erilaiset kylvöhampaat, kultivaattorit ja kultivaattorit tarjoavat kaikille puutarhureille oikeat puutarhatyökalut maan irrottamiseen ja kitkemiseen.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Krumpholz-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.