Taottu ruusuhaarukka Krumpholz 1799:stä

Kauneimmat ruusut kasvavat vain ruusuhaarukalla.

Ruusujen hoidossa on otettava huomioon monia asioita, kuten oikeiden työkalujen valinta.

Ruusut tarvitsevat runsaasti ilmaa juurilleen,

Yhtäältä, jotta mätää ei pääse syntymään, ja toisaalta ne voivat parhaiten imeä ravinteita hienojen imukykyjensä kautta, jos maaperä ei ole liian tiivis. Koska ne ovat kuitenkin raskassyöjiä, jotka suodattavat maaperästä ravinteita ja hivenaineita, maaperä niiden ympärillä tiivistyy hyvin nopeasti. Ruusut ovat myös hyvin herkkiä, jos niiden juuret vahingoittuvat, minkä vuoksi maata ei pidä irrottaa kultivaattorilla tai vastaavalla, vaan käyttää sen sijaan erityisiä ruusuhaarukoita.

Maaperän irrottaminen

Ruusu kannattaa pistää ruusuhaarukalla varovasti muutaman kerran syvälle multaan ja liikuttaa sitä sitten varovasti edestakaisin. Tämä luo kanavia, joiden kautta ilma pääsee maaperään.

Ruusuhaarukan edut

ovat tunnistettavissa ensisilmäyksellä ja vahvistuvat, kun sen kanssa työskennellään: Kapea muotoilu ja kaksi piikkiä, jotka ovat erittäin vakaat, helpottavat kasvien lähestymistä. Kaksi piikkiä estävät myös juurten katkeamisen, sillä ne eivät ole pyöreitä tai neliön muotoisia, vaan niillä on erityinen muoto, joka työntää ruusun juuret sivuun ja näin ollen tuskin vahingoittaa niitä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ruusuhaarukkaa voidaan käyttää kohdennetumpaan työskentelyyn, ja se vain löyhentää maata vahingoittamatta juuria.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Krumpholz-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.