Taottu haarukka / puutarhurin haarukka Krumpholzista 1799

Arviot

88,95  sis. alv.

Krumpholz puutarhatyökalut

1388 – Käsihaarukkalapio – Tuhkakahva

Arviot

33,95  sis. alv.

Arviot

118,95  sis. alv.

Arviot

72,95  sis. alv.

Spork – puutarhanhoidon vallankumous

Innovatiivinen työkalu vanhoilla malleilla – SPORKin ainutlaatuinen periaate yhdistää erilaiset puutarhatyökalut yhteen.

Jokainen, joka on joskus työskennellyt SPORKin kanssa, ei halua enää koskaan luopua siitä – koska tämä erityinen puutarhatyökalu on todellinen voimavara jokaiselle puutarhurille. Ja hyvästä syystä: siinä yhdistyvät erilaiset puutarhatyökalut. Tämän maailmanlaajuisesti patentoidun periaatteen ansiosta SPORK on yksi suosituimmista lajissaan, ja BBC Garden Magazine palkitsi sen parhaaksi puutarhatyökaluksi vuonna 2008.

Vallankumouksellinen ajatus

Robert Todd kehitti lapion ja haarukan yhdistelmän vuonna 1992 Oxfordissa, Englannissa. Toddin idea oli yhtä yksinkertainen kuin vallankumouksellinenkin: sen sijaan, että hän olisi jatkanut puutarhatyökalujensa puutteiden harmittelua, hän päätti kehittää kätevämmän ja joustavamman tavan muokata maata. Uusien ideoiden ja tunnettujen työkalujen ominaisuuksien yhdistelmien avulla luotiin monien työvaiheiden jälkeen uusi, erittäin tehokas ja vakaa työkalu puutarhassa työskentelyyn. Laite sai myös jännittävältä kuulostavan nimen SPORK yhdistelmän kautta. Kyseessä on neologismi, joka muodostuu sanoista lapio ja haarukka – mikä kuvaa myös sen käyttötarkoitusta: Haarukalla voidaan kaivaa ja irrottaa kovaa ja raskasta maata.

Erityinen työkaluyhdistelmä

SPORK voi kuitenkin tehdä paljon muutakin: kaivamisen lisäksi sen hyötyjä ovat myös juurien leikkaaminen, rikkaruohojen poistaminen, maan löyhentäminen, istuttaminen, nurmikon ilmastaminen ja jopa nurmikon reunan katkaiseminen. Yksinkertaisesti sanottuna se on neljä työkalua yhdessä: lapio, lapiohaarukka, särmäyslaite ja nurmikon ilmastin kaikkiin maaperäolosuhteisiin. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi myös ammattipuutarhurit työskentelevät tällä työkalulla.

Terä on terävä, itsestään teroittuva terä

Innovatiivisen maanmuokkauskoneen tärkein ominaisuus on sen siksak-muotoinen leikkuureuna. Terä on taottu käsin korkealaatuisesta booriteräksestä. Booriteräs on erittäin kova mutta joustava teräs, jota käytetään myös autoteollisuuden huipputehokkaissa komponenteissa. Käsin taotut, partaveitsenterävät kärjet ovat erittäin kestäviä ja mahdollistavat ainutlaatuisen vaivattoman tunkeutumisen kovaan maahan tai vankkojen juurien läpi ja teroittuvat samalla. Terän syvennysten ansiosta SPORK tunkeutuu vaivattomasti maaperään. Muotissa olevat reiät tukevat toiminnallista periaatetta ja vähentävät samalla painoa.

Krumpholzin monet erilaiset kannukset tarjoavat kaikille puutarhureille oikean puutarhatyökalun heidän tarpeisiinsa.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Krumpholz-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.