Original Löwe-työkaluvalmistajien ammattimaiset oksasakset ja oksasakset.

Original LÖWE on pohjoissaksalainen työkaluseppä, jonka juuret juontavat Walther Schröderiin, joka keksi alttarisakset vuonna 1923 ja haki niille patenttia. Nykyään yritystä johtaa Randolph Schröder, Walther Schröderin pojanpoika.

Original LÖWE on johtava korkealaatuisten sapelisaksien valmistaja. Niillä on useita etuja verrattuna tuttuihin ohitusleikkureihin. Anvil-saksissa terä leikkaa leikattavan materiaalin läpi vetämällä. Tämä vähentää leikkaamiseen tarvittavaa voimaa.

Anvil-saksilla voit leikata suhteellisen helposti myös vanhaa tai erittäin kovaa puuta tai paksumpia oksia. Anvil-sakset leikkaavat vastaavaa puukappaletta pienemmällä vaivalla kuin ohitusleikkurit. Toinen etu on, että niitä voivat käyttää sekä oikea- että vasenkätiset käyttäjät. Ohitusleikkurit ovat aina yksikätiset ja ne on yleensä tehty oikeakätisille käyttäjille.

Ohitusleikkureiden käyttö on eduksi, kun pehmeät, kuitumaiset ja vihreät leikkuujätteet leikataan puhtaasti ja mahdollisimman vähän mustelmia aiheuttaen.

Yleinen ennakkoluulo sapelisaksia kohtaan on huoli siitä, että terä tylpistyy vastalaakerin, niin sanotun sakaran, kohdalla. Tämä ei ole mahdollista LÖWEn sapelisaksilla. Teräteräksen kovuus on neljä kertaa suurempi kuin alasin kovuus. Kun leikataan alkuperäisillä LÖWEn sapelisaksilla, terän osuminen sapeliin ei vaikuta terän terävyyteen. Terän terävyyteen vaikuttavat vain leikkaustaajuus ja leikattava materiaali.

Täydellinen varaosien tarjonta sekä LÖWE-saksien osien helppo ja edullinen vaihdettavuus ovat myös suuri etu. Tarjoamme täyden valikoiman varaosia kaikkiin tarjoamiimme LÖWE-saksentimiin. Pienin ruuvi, jouset, terät, vastalaakerit ja kahvat. Voit tilata kaiken suoraan LÖWE-varaosat-sivultamme edullisesti ja selkeästi järjestettynä.

The Alkuperäinen LÖWE-tarvikeohjelma saksien teroittamiseen tai holkit ja teränsuojat täydentävät valikoimaa.

TOP Myyjä – Löwe-sakset


Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Löwe-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.