Löwe Gartenscheren

LÖWE oksasakset – Säännöllinen kahva

LÖWE-sakset –

Kahva pienille käsille

LÖWE – Oksasakset

Alkuperäisten LÖWE-työkalujen valmistajien ammattimaiset oksasakset ja oksasakset.

Original LÖWE on pohjoissaksalainen työkaluseppä, jonka juuret juontavat Walther Schröderiin, joka keksi alttarisakset vuonna 1923 ja haki niille patenttia. Nykyään yritystä johtaa Randolph Schröder, Walther Schröderin pojanpoika.

Original LÖWE on johtava korkealaatuisten sakarasaksien valmistaja. Niillä on useita etuja verrattuna tuttuihin ohitusleikkureihin. Anvil-saksissa terä leikkaa leikattavan materiaalin läpi vetämällä. Tämä vähentää leikkaamiseen tarvittavaa voimaa.

Anvil-saksilla voit leikata suhteellisen helposti myös vanhaa tai erittäin kovaa puuta tai paksumpia oksia. Anvil-sakset leikkaavat vastaavaa puukappaletta pienemmällä vaivalla kuin ohitusleikkurit. Toinen etu on, että niitä voivat käyttää sekä oikea- että vasenkätiset käyttäjät. Ohitusleikkurit ovat aina yksikätiset ja ne on yleensä tehty oikeakätisille käyttäjille.

Ohitusleikkureiden käyttö on eduksi, kun pehmeät, kuitumaiset ja vihreät leikkuujätteet leikataan puhtaasti ja mahdollisimman vähän mustelmia aiheuttaen.

Yleinen ennakkoluulo sapelisaksia kohtaan on huoli siitä, että terä tylpistyy vastalaakerin, niin sanotun sakaran, kohdalla. Tämä ei ole mahdollista LÖWEn sapelisaksilla. Teräteräksen kovuus on neljä kertaa suurempi kuin alasin kovuus. Kun leikataan alkuperäisillä LÖWEn sapelisaksilla, terän osuminen sapeliin ei vaikuta terän terävyyteen. Terän terävyyteen vaikuttavat vain leikkaustaajuus ja leikattava materiaali.

Täydellinen varaosien tarjonta sekä LÖWE-saksien osien helppo ja edullinen vaihdettavuus ovat myös suuri etu. Tarjoamme täyden valikoiman varaosia kaikkiin tarjoamiimme LÖWE-saksentimiin. Pienin ruuvi, jouset, terät, vastalaakerit ja kahvat. Voit tilata kaiken suoraan LÖWE-varaosat-sivultamme edullisesti ja selkeästi järjestettynä.


CLASSIC-SARJA

CLASSIC-sarjan alkuperäiset LÖWE-sakset ovat klassisia sapelisaksia, joissa on suora tai kaareva terä. Kromattu teräsrunko ja terävivun keskiohjain ovat vankan CLASSIC-sarjan visuaalisesti tunnistettavia piirteitä.

Alkuperäinen LÖWE-periaate, joka on osoittautunut miljoonia kertoja vuodesta 1923 lähtien, eli vetävä leikkaus kiinteää pohjaa vasten, takaa erityisen helpon leikkauksen ja on tehnyt CLASSIC-saksista maailmankuulut.


TALOUSSARJA

Alkuperäiset ECONOMIC-sarjan LÖWE-sakset ovat erityisen kompaktit ja helppokäyttöiset. Nämä mallit ovat pelkistettyjä ja niissä on kaikki tärkeät ominaisuudet, joita tarvitaan pitkäaikaiseen käyttöön ja puhtaaseen, tehokkaaseen leikkaukseen.


AMMATTILAISSARJA

PROFESSIONAL-sarjan alkuperäiset LÖWE-sakset soveltuvat erityisen hyvin päivittäiseen ammattikäyttöön ylivoimaisen tekniikkansa ansiosta.

Terät on kiinnitetty sakset ulkopuolelle vain yhdellä mutterilla. Näin terät voidaan vaihtaa muutamassa sekunnissa ilman, että saksia tarvitsee purkaa kokonaan. Kahvan leveys on portaattomasti säädettävissä, joten se voidaan mukauttaa käden koon mukaan. Anvil- ja hybridisaksissa terän ja pohjan käyttöikää pidennetään merkittävästi kahvan leveyttä säätämällä.

PROFESSIONAL-sarjan mallit ovat saatavana EASY-CUT-, FAST-CUT- tai POWER-CUT-malleina nopeaan työskentelyyn, kevyeen leikkaukseen tai erityisen voimakkaaseen leikkaukseen.


FAST CUT

Suoralla terällä varustetuilla sapelisaksilla voit työskennellä nopeasti. Suora terä varmistaa, että leikattava materiaali ja haluttu leikkauskohta osuvat luotettavasti. Leikkauspisteen nopea ja luotettava kohtaaminen tekee leikkaustyöstä erittäin tehokasta.


HELPPO LEIKATA

Lyhyellä ja ohuella terällä varustetut sapelisakset leikkaavat erittäin helposti, koska leikattava materiaali on lähellä laakeria ja voimansiirto on näin ollen optimoitu. Lisäksi ohut terä kiilaa leikattavaa oksaa vähemmän. Tämä tarkoittaa, että leikkaamiseen tarvitaan entistä vähemmän voimaa.


POWER CUT

Hybridisakset ovat sipiläsaksia, joissa on ohitusgeometria. Niissä yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet. Terän ja pohjan kaarevan muodon ansiosta myös suurikokoiset leikkuujätteet ovat lähellä laakeria eivätkä liu’u eteenpäin leikattaessa. Tämä ihanteellinen voimansiirto tarkoittaa, että kovasta puusta valmistetut vahvatkin oksat voidaan leikata vaivattomasti.


LÖWEn puutarhatyökalut, joissa on paras leikkuuteho pitkäaikaiseen käyttöön.

Suosituksemme, jos haluat ostaa oksasakset.

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat meiltä tämän alkuperäisen LÖWE-tuotteen samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.