PUUKKO

Veitsenvalmistaja Güde

Arviot

369,00  sis. alv.
THE KNIFE Fasseiche und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Grenadill und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Olive und Messerhalter Räuchereiche RE001/32

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Güde-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.

Käsin taotut kokkiveitset THE KNIFE Güden veitsimanufaktuurista

Jo ensisilmäyksellä on selvää, että THE KNIFE -veitsellä on suhteellisen vähän tekemistä perinteisen kokkiveitsen kanssa. Lyhyeksi oletettu kahva ja silmiinpistävän suuri terä, jossa on erittäin leveä selkäranka – joka voidaan toteuttaa tällä tavoin vain taotussa veitsessä – muistuttavat enemmänkin design-esineitä.

Mutta kun olet työskennellyt THE KNIFE -veitsen kanssa, ymmärrät, että kyse ei ole vain henkeäsalpaavasta kauneudesta vaan ennen kaikkea ainutlaatuisesta käsittelystä. Aivan kuten ammattikokki pitää kokkiveitsiä, VENKKIÄ pidetään automaattisesti. Peukalo ja etusormi muodostavat U:n muodon ja pitävät terästä tukevasti kiinni.

Keskisormi on kätevästi ”pysäköity” terän päässä olevaan hienosti muotoiltuun pullistumaan. Tämä tarkoittaa, että painopiste on täydellisesti käden sisällä ja takaa väsymättömän työskentelyn.

Mikään siirtymä ei ole häiritsevä, kaikki linjat ovat sujuvia. Tämä takaa automaattisesti oikean oteasennon ja mukavan käden lepotilan aina.

Ruoanlaitto veitsellä on itse asiassa jopa parempaa kuin sen katsominen! 

Veitset ovat jääkarkaistuja ja käsin teroitettuja. Niitä ei saa laittaa astianpesukoneeseen.

Veitsitehdas on ollut perheomistuksessa siitä lähtien, kun Karl Güde perusti sen, ja nykyisin sitä johtaa hänen lapsenlapsenlapsensa, tohtori Karl Peter Born.

Taotut kokkiveitset, joiden terävyys ja toimivuus ovat huippuluokkaa.

Kochmesser geschmiedet
THE KNIFE Damast, Fasseiche, Olive, Grenadill