Veitsilohkot – Veitsilauta – Veitsiteline – Veitsenpidike

Veitsenvalmistaja Güde

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Güde-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.

Käsintehtyjä veitsenteriä Güden veitsitehtaalta

Laadukkaita veitsiä ei pidä säilyttää irrallaan ruokailuvälinelaatikossa. Tämän seurauksena veitset tylpistyvät nopeammin, ja loukkaantumisriski on suuri. On parasta käyttää houkuttelevia ja käytännöllisiä veitsilohkoja tai magneettisia veitsilautoja. Tarjoamme erilaisia säilytysvaihtoehtoja, jotka sopivat Güde-veitseihimme.

Hoito-ohjeet

Veitsilohkojen puuta on hyvä hieroa välillä hieman öljyllä. Tämä estää puuta tylsymästä. On parasta käyttää vain vähän oliiviöljyä. Jos veitsilohkon akseleihin on kertynyt pölyä, voit poistaa sen helposti putkipesurilla. 

Hienot veitset on puhdistettava niin kuin ne on tehty: käsin. Useimmissa tapauksissa riittää, että terä pyyhitään kostealla liinalla. Sinun on varmistettava, että veitsi ei jää puhdistamatta pitkäksi aikaa. On olemassa elintarvikejäämiä (esim. sitruunat), joiden hapot voivat myös vahingoittaa korkealaatuista terästä. Vältä veitsen käsittelyä syövyttävillä tai hankaavilla työkaluilla. Laadukkaat veitset eivät koskaan kuulu astianpesukoneeseen tai irrallaan laatikkoon (loukkaantumisvaara!).

Taotut kokkiveitset, joiden terävyys ja toimivuus ovat huippuluokkaa.

Magnetleiste-Eiche
Güde Magnetleiste Eiche E095/40
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
Güde Messerblock Synchros 4-S000L