Kuluttajien peruutusoikeus

(Kuluttajalla tarkoitetaan luonnollista henkilöä, joka tekee oikeustoimen pääasiassa elinkeinon-, liikkeen- tai ammatinharjoittamisen ulkopuolisia tarkoituksia varten).

Peruutusehdot

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa ilman syytä.

Peruutusaika on 30 päivää peruutuspäivästä,

  • jolloin te tai teidän nimeämänne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut tai on ottanut tavarat haltuunsa, edellyttäen, että olette tilannut yhden tai useamman tavaran osana yhtä tilausta ja että ne toimitetaan tai tullaan toimittamaan yhtenäisesti, tai
  • jolloin te tai teidän nimeämänne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut viimeisen tavaran haltuunsa, jos olette tilannut useita tavaroita osana yhtä tilausta ja ne toimitetaan erikseen, tai
  • jolloin te tai teidän nimeämänne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut haltuunsa viimeisen osittaislähetyksen tai viimeisen kappaleen, jos olette tilannut tavaroita, jotka toimitetaan useina osittaislähetyksinä tai kappaleina, tai
  • jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut ensimmäiset tavarat haltuunsa, edellyttäen, että olet tehnyt sopimuksen tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta määräajaksi.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Deutschland, Telefonnummer: 02293/907999, E-Mail-Adresse: info@holz-jaeger.com) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus selkeällä ilmoituksella (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä tai sähköpostilla). Voit käyttää oheista peruutuslomakkeen mallia, mutta se ei ole pakollinen. Voit myös täyttää ja lähettää sähköisesti mallin peruutuslomakkeen tai muun selkeän ilmoituksen verkkosivustollamme https://werkzeug-garten.de/widerrufsbelehrung/. Jos käytät tätä mahdollisuutta, lähetämme sinulle viipymättä (esimerkiksi sähköpostitse) vahvistuksen peruutuksen vastaanottamisesta.

Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustyypin kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimitustyypin), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saamme tiedon päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Tässä takaisinmaksussa käytämme samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellei kanssasi ole nimenomaisesti toisin sovittu; sinulta ei missään tapauksessa peritä mitään maksuja tästä takaisinmaksusta.

Voimme kieltäytyä maksamasta sinulle hyvitystä ennen kuin olemme saaneet tavarat takaisin tai ennen kuin olet toimittanut todisteen siitä, että olet palauttanut tavarat, riippuen siitä, kumpi on aikaisempi ajankohta.

Sinun on palautettava tai luovutettava tavarat meille välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitat meille tämän sopimuksen peruuttamisesta. Määräaikaa noudatetaan, jos lähetät tavarat ennen 30 päivän määräajan päättymistä.

Me vastaamme tavaroiden palautuskustannuksista, jos käytät toimittamaamme palautuslomaketta ja tavarat palautetaan meille Saksan sisällä.

Jos lähetät tavarat takaisin meille muusta maasta kuin Saksasta, sinun on vastattava palautuskustannuksista. Tavaroiden palautuskustannukset vaihtelevat suuresti ja riippuvat maasta, josta palautat tavarat, sekä paketin koosta ja painosta. Saat selville paluulähetyksen kustannukset maastasi esimerkiksi seuraavan linkin kautta logistiikkapalvelu GLS:n kautta: https://gls-group.eu/

Jos toimitus on viallinen tai virheellinen, toimitamme aina GLS-palautusetiketin.

Sinun on maksettava tavaran arvon alenemisesta vain, jos arvon aleneminen johtuu tavaran käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran kunnon, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkistamiseksi.

Näyte peruutuslomakkeesta

(Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä ja palauta tämä lomake).

– To

Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Saksa, puhelinnumero: 02293/907999, sähköpostiosoite: info@holz-jaeger.com.

– Minä/me (*) peruutan/peruutamme (*) sopimuksen, jonka olen/me (*) tehnyt seuraavien tavaroiden ostamisesta (*)/ seuraavan palvelun tarjoamisesta (*).

– Tilattu (*)/vastaanotettu (*)

– Kuluttajan (kuluttajien) nimi

– Kuluttajan (kuluttajien) osoite

– Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus (vain paperilla tehtävässä ilmoituksessa).

– päivämäärä

___________
(*) Tarpeeton yliviivataan.