Laadukkaat kokkiveitset ja tarvikkeet

Güde Solingen – teräviä veitsiä vuodesta 1910 lähtien

Güde Kochmesser

Güden kokkiveitset taotaan käsin pienissä erissä. Alpha-sarjan terät on valmistettu taotusta kromi-vanadiini-molybdeeniteräksestä. Jokainen veitsi työstetään käsin 40 työvaiheessa. Veitset ovat ruostumatonta terästä, jääkarkaistuja ja käsin teroitettuja. Ne eivät kuulu astianpesukoneeseen.

Kahvoja on saatavana barrique-tammesta (joka on valmistettu yli 80 vuotta vanhoista ranskalaisista tammitynnyreistä), hienosta pähkinäpuusta, elävästi kuvioidusta oliivipuusta, samettisesta päärynäpuusta tai mustasta hosta-puusta, joka on myös hyväksytty käytettäväksi ravintola-alalla.

Meiltä saat myös tarvikkeet, veitsilohkot ja veitsenteroittimet laadukkaille Güden veitsille.

Nesmuk-veitset – muoto ja toiminta täydellisessä terävyydessä

geschmiedete Messer Nesmuk

NESMUK kehittää ja valmistaa mahdollisimman teräviä veitsiä käyttäen teräslaatuja, materiaaleja ja teknologioita, joita ei ole koskaan aiemmin käytetty ruokailuvälineteollisuudessa. Jokainen Nesmuk-veitsi on siis konkreettinen sitoumus innovaatioon ja täydellisyyteen: Made in Germany, luotu ikuisiksi ajoiksi.

Nesmuk-tuotteiden pitkäaikainen kehitys on seurausta tinkimättömistä laatuvaatimuksista, yksityiskohtien huomioimisesta ja toimivuudesta.

Virheettömästi taotut veitset korkeimpiin vaatimuksiin. Nesmuk-kokkiveitset ovat terävimpiä tuotteita käsityön ja taiteen rajalla.

Meiltä saat myös tarvikkeet, veitsilohkot ja veitsenteroittajat Nesmukin laadukkaille veitsille.

TOP-myyjä