1) Henkilötietojen keräämistä koskevat tiedot ja rekisterinpitäjän yhteystiedot.

1.1 Olemme iloisia siitä, että vierailet verkkosivustollamme www.talo-ja-puutarha.com, ja kiitämme sinua kiinnostuksestasi. Seuraavassa kerromme sinulle henkilötietojesi käsittelystä verkkosivustomme käytön yhteydessä. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

1.2 Tämän verkkosivuston tietojenkäsittelystä vastaava rekisterinpitäjä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti on Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Deutschland,Tel.: +492293 907999, Fax: +492293 907998, E-Mail: info@holz-jaeger.com. Henkilötietojen rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Rekisterinpitäjä on nimennyt tälle verkkosivustolle tietosuojavastaavan, johon voi ottaa yhteyttä seuraavasti Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Svenja Jaeger, Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Saksa,Tel.: +492293 907999, info@holz-jaeger.com.

1.4 Turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut rekisterinpitäjälle) siirtämisen suojaamiseksi tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai SSL-salattua yhteyttä. TLS-salaus. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta“https:// ” ja selaimen rivillä olevasta lukkosymbolista.

2) Tietojen kerääminen verkkosivustollamme vieraillessa

Jos käytät verkkosivustoamme vain tiedotustarkoituksessa, eli jos et rekisteröidy tai muuten anna meille tietoja, keräämme vain tiedot, jotka selaimesi välittää palvelimellemme (niin sanotut “palvelimen lokitiedostot”). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavia tietoja, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:

– Vierailtu verkkosivustomme
– Päivämäärä ja kellonaika käyttöhetkellä
– Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
– Lähde/viite, josta päädyit sivulle
– Käytetty selain
– Käytetty käyttöjärjestelmä
– Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: anonymisoidussa muodossa).

Käsittely tapahtuu 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR:n nojalla, koska oikeutettu etumme on parantaa verkkosivustomme vakautta ja toimivuutta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä millään muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

3) Evästeet

Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevaa ja jotta tiettyjä toimintoja voitaisiin käyttää, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu päätelaitteeseesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan uudelleen selainistunnon päätyttyä, eli kun suljet selaimesi (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteellesi ja antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen evästeet) mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan vierailusi yhteydessä (pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja, yksilöllisessä määrin. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen.

Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilauksen tekemisen helpottamiseksi tallentamalla asetuksia (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen myöhempää vierailua varten). Jos henkilötietoja käsitellään myös yksittäisten evästeiden avulla, käsittely tapahtuu 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti joko sopimuksen täyttämiseksi tai 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR:n mukaisesti, jotta voimme turvata oikeutetut etumme, jotka liittyvät verkkosivuston parhaaseen mahdolliseen toimivuuteen sekä asiakasystävälliseen ja tehokkaaseen sivuston suunnitteluun.

Saatamme tehdä yhteistyötä mainoskumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tekemään verkkosivustostamme sinulle kiinnostavamman. Tätä tarkoitusta varten kiintolevyllesi tallennetaan myös kumppaniyritysten evästeitä, kun vierailet verkkosivustollamme (kolmannen osapuolen evästeet). Jos teemme yhteistyötä edellä mainittujen mainoskumppaneiden kanssa, sinulle ilmoitetaan erikseen ja erikseen tällaisten evästeiden käytöstä ja kussakin tapauksessa kerättyjen tietojen laajuudesta seuraavissa kohdissa.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja että voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain poikkeaa toisistaan evästeasetusten hallinnassa. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Ne löytyvät kunkin selaimen osalta seuraavista linkeistä:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Kromi: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnallisuutta voidaan rajoittaa.

4) Yhteydenotto

Henkilötietoja kerätään, kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Se, mitä tietoja kerätään yhteydenottolomakkeen tapauksessa, käy ilmi kyseisestä yhteydenottolomakkeesta. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan kyselyyn vastaamiseen tai yhteydenottoihin ja niihin liittyvään tekniseen hallinnointiin. Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme vastata pyyntöösi 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeudellinen peruste on lisäksi 6 artiklan 6 kohta. 1 lit. b GDPR. Tietosi poistetaan sen jälkeen, kun tiedustelusi on käsitelty lopullisesti; näin tapahtuu, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseinen asia on lopullisesti selvitetty, ja edellyttäen, että lakisääteiset säilyttämisvelvoitteet eivät ole päinvastaisia.

5) Tietojen käsittely asiakastilin avaamisen yhteydessä ja sopimusten käsittelyä varten

Direktiivin 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti henkilötietoja kerätään ja käsitellään edelleen, jos annat ne meille sopimuksen täyttämiseksi tai avatessasi asiakastilin. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä lähettämällä viesti edellä mainittuun vastuuhenkilön osoitteeseen. Säilytämme ja käytämme antamiasi tietoja sopimuksen käsittelyä varten. Kun sopimus on päättynyt tai asiakastilisi on poistettu, tietosi estetään vero- ja kaupallisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden aikojen päätyttyä, paitsi jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi tietojesi myöhempään käyttöön tai jos olemme varanneet laillisesti sallitun myöhemmän käytön, mistä ilmoitamme sinulle jäljempänä.

6) Single sign-on -menettelyjen käyttö

Facebook Connect

Verkkosivustollamme voit kirjautua sisään luodaksesi asiakastilin tai rekisteröityä käyttämällä sosiaalisen verkoston Facebookin sosiaalista lisäosaa “Facebook Connect”, jota ylläpitää Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (“Facebook”), osana niin sanottua kertakirjautumistekniikkaa, jos sinulla on Facebook-profiili. Tunnistat “Facebook Connect” -yhteisöliitännäiset verkkosivuillamme sinisestä painikkeesta, jossa on Facebookin logo ja sanat “Kirjaudu sisään Facebookin kanssa” tai “Connect with Facebook” tai “Kirjaudu sisään Facebookin kanssa” tai “Kirjaudu sisään Facebookin kanssa”. Kun käytät verkkosivustomme sivua, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook välittää laajennuksen sisällön suoraan selaimeesi ja integroi sen sivulle. Tämän integroinnin kautta Facebook saa tiedon siitä, että selaimesi on käynyt verkkosivustomme vastaavalla sivulla, vaikka sinulla ei olisi Facebook-profiilia tai et olisi parhaillaan kirjautuneena Facebookiin. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään suoraan selaimestasi Yhdysvalloissa sijaitsevalle Facebookin palvelimelle ja tallennetaan sinne. Nämä tietojenkäsittelytoimet suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti Facebookin oikeutetun edun perusteella, joka perustuu siihen, että Facebook voi näyttää yksilöllistä mainontaa, joka perustuu surffauskäyttäytymiseesi.

Käyttämällä tätä “Facebook Connect” -painiketta verkkosivustollamme sinulla on myös mahdollisuus kirjautua sisään tai rekisteröityä verkkosivustollamme Facebook-käyttäjätietojesi avulla. Vain jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi ennen rekisteröintiprosessia Facebookin kanssa tapahtuvaa tietojenvaihtoa koskevan ilmoituksen perusteella yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 1 lit. a GDPR:n mukaisesti saamme profiilistasi tallennetut yleiset ja julkisesti saatavilla olevat tiedot, kun käytät Facebookin “Facebook Connect” -painiketta Facebookin henkilökohtaisten tietosuoja-asetusten mukaan. Näihin tietoihin kuuluvat käyttäjätunnus, nimi, profiilikuva, ikä ja sukupuoli.

Huomaa, että Facebookin tietosuojakäytäntöihin ja käyttöehtoihin tehtyjen muutosten jälkeen myös profiilikuvasi, ystäväsi käyttäjätunnukset ja ystävälistasi voidaan siirtää, kun annat suostumuksesi, jos ne on merkitty “julkisiksi” Facebookin yksityisyysasetuksissa. Me tallennamme ja käsittelemme Facebookin lähettämät tiedot luodaksemme käyttäjätilin tarvittavilla tiedoilla, jos olet antanut Facebookille luvan tehdä niin (titteli, etunimi, sukunimi, osoitetiedot, maa, sähköpostiosoite, syntymäaika). Sitä vastoin tietoja (esim. tietoja surffailustasi tai ostokäyttäytymisestäsi) voidaan siirtää meiltä Facebook-profiiliisi suostumuksesi perusteella.

Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tämän ilmoituksen alussa mainitulle rekisterinpitäjälle.

Facebook Inc. joka sijaitsee Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Facebookin suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Facebookin tietosuojaselosteesta: http://www.facebook.com/policy.php.

Jos et halua, että Facebook siirtää verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot suoraan Facebook-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista ennen verkkosivustollamme vierailua. Voit myös estää Facebook-liitännäisten lataamisen kokonaan selaimesi lisäosilla, esimerkiksi “Adblock Plus” https://adblockplus.org/de/.

7) Kommenttitoiminto

Osana tämän verkkosivuston kommentointitoimintoa tallennetaan ja julkaistaan verkkosivustolla kommenttisi lisäksi tiedot siitä, milloin kommentti on luotu, sekä valitsemasi kommentoijan nimi. Myös IP-osoitteesi kirjataan ja tallennetaan. IP-osoite tallennetaan turvallisuussyistä ja siltä varalta, että kyseinen henkilö loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia tai julkaisee laitonta sisältöä lähettämällä kommentin. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos kolmas osapuoli vastustaa julkaisemaasi sisältöä laittomana. Tietojesi säilyttämisen oikeusperuste on 6 artiklan 6 kohta. 1 lit.b ja f GDPR. Pidätämme oikeuden poistaa kommentit, jos kolmannet osapuolet pitävät niitä laittomina.
Käyttäjänä voit tilata seurantakommentteja. Saat vahvistussähköpostin, jolla varmistetaan, että olet annetun sähköpostiosoitteen omistaja (double opt-in -menettely). Tietojen käsittelyn oikeusperuste kommenttien tilaamisen osalta on 6 artiklan 6 kohta. 1 lit. a GDPR. Voit peruuttaa meneillään olevan kommenttitilauksen milloin tahansa tulevaisuudessa; katso vahvistussähköpostiviesti, josta saat lisätietoja tilauksen peruuttamisesta.

8) Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten

8.1 Tilauksesi käsittelemiseksi teemme yhteistyötä palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten täyttämisessä. Tietyt henkilötiedot siirretään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti.

Keräämämme henkilötiedot luovutetaan toimituksesta vastaavalle kuljetusyhtiölle osana sopimuksen käsittelyä, sikäli kuin se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Luovutamme maksutietosi valtuutetulle luottolaitokselle maksujen käsittelyn yhteydessä, jos se on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Jos käytetään maksupalveluntarjoajia, annamme tästä nimenomaiset tiedot jäljempänä. Tietojen siirron oikeusperusta on 6 artiklan 6 kohta. 1 lit. b GDPR.

8.2 Teemme yhteistyötä ulkopuolisten toimituskumppaneiden kanssa täyttääkseen sopimusvelvoitteemme asiakkaitamme kohtaan. Annamme nimesi, toimitusosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ainoastaan tavaroiden toimittamista varten 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti valitsemallemme toimituskumppanille.

8.3 Henkilötietojen siirto kuljetuspalvelujen tarjoajille

  • GLS

Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja GLS(General Logistics Systems
Germany GmbH & Co. OHG
, GLS Germany-Straße 1 – 7, DE-36286 Neuenstein), ilmoitamme sähköpostiosoitteesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 1 lit. a GDPR ennen tavaroiden toimittamista toimituspäivän koordinoimiseksi tai GLS:lle toimituksesta ilmoittamiseksi, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin aikana. Muussa tapauksessa 6 artiklan 6 kohdan mukaista toimitusta varten. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti välitämme GLS:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Tietoja luovutetaan vain, jos se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivää ei ole mahdollista koordinoida etukäteen GLS:n kanssa tai ilmoittaa toimituksesta.

Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta rekisterinpitäjältä tai kuljetuspalvelujen tarjoajalta GLS:ltä.

  • DHL

Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja DHL (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn, Saksa), ilmoitamme sähköpostiosoitteesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 1 lit. a GDPR ennen tavaroiden toimittamista toimituspäivän koordinoimiseksi tai DHL:lle toimituksesta ilmoittamiseksi, edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin aikana. Muussa tapauksessa 6 artiklan 6 kohdan mukaista toimitusta varten. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti välitämme DHL:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Tietoja luovutetaan vain, jos se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivää ei ole mahdollista koordinoida etukäteen DHL:n kanssa tai ilmoittaa toimituksesta.

Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta rekisterinpitäjältä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta DHL:ltä.

  • Hermes

Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelujen tarjoaja Hermes(Hermes Germany GmbH)
Essener Straße 89, D-22419 Hamburg), annamme sähköpostiosoitteesi 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. a GDPR ennen tavaroiden toimittamista toimituspäivän koordinoimiseksi tai toimituksesta ilmoittamiseksi Hermesille, edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin aikana. Muussa tapauksessa 6 artiklan 6 kohdan mukaista toimitusta varten. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti välitämme Hermesille vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Tietoja luovutetaan vain, jos se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivää ei ole mahdollista sovittaa etukäteen Hermesin kanssa tai ilmoittaa toimituksesta.

Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta rekisterinpitäjältä tai kuljetuspalvelujen tarjoajalta Hermesiltä.

8.4 Maksupalveluntarjoajien käyttö (maksupalveluntarjoajat)

– Paypal

Kun maksat PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai – jos tarjotaan – “ostotilille” tai “osamaksulla” PayPalin kautta, välitämme maksutietosi PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä “PayPal”), osana maksun käsittelyä. Siirto tapahtuu 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. b GDPR:n mukaisesti ja vain siltä osin kuin se on tarpeen maksujen käsittelyä varten.

PayPal pidättää itsellään oikeuden tehdä luottotietojen tarkistuksen maksutapoja varten luottokortti PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai – jos sitä tarjotaan – “osto laskulla” tai “maksuerä” PayPalin kautta. Tätä tarkoitusta varten maksutietojasi voidaan käsitellä 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR:n mukaisesti PayPalin oikeutetun edun perusteella, joka perustuu maksukykysi määrittämiseen. PayPal käyttää luottotietojen tarkistuksen tulosta maksun laiminlyönnin tilastollisen todennäköisyyden osalta päättääkseen kyseisen maksutavan tarjoamisesta. Luottoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pisteet). Jos luottotietoraportin tulokseen sisältyy pisteet, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskemiseen sisältyvät muun muassa osoitetiedot. Lisätietoja tietosuojasta, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, on PayPalin tietosuojakäytännössä: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä PayPalille viestin. PayPalilla voi kuitenkin edelleen olla lupa käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimusperusteista maksujen käsittelyä varten.

– VÄLITTÖMÄSTI

Jos valitset maksutavan “SOFORT”, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä “SOFORT”) kautta, jolle välitämme tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. 1 lit. b DSGVO:lle välitettäväksi. Sofort GmbH on osa Klarna-konsernia (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Tukholma, Ruotsi). Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten SOFORT-maksupalveluntarjoajalle ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja SOFORTin tietosuojasäännöksistä saatte seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.

9) Sosiaalisen median käyttö: sosiaaliset liitännäiset

9.1 Facebook-liitännäiset Shariff-ratkaisun kanssa

Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja sosiaalisia liitännäisiä (“liitännäisiä”) sosiaalisesta verkostosta Facebook, jota ylläpitää Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (“Facebook”).
Jotta tietojesi suojaa voidaan parantaa, kun vierailet verkkosivustollamme, näitä painikkeita ei ole täysin integroitu sivulle liitännäisinä, vaan ainoastaan HTML-linkin avulla. Tämäntyyppinen integrointi varmistaa, että yhteyttä Facebookin palvelimiin ei muodosteta, kun verkkosivustomme sivuille, jotka sisältävät tällaisia painikkeita, siirrytään. Kun napsautat painiketta, uusi selainikkuna avautuu ja kutsuu Facebook-sivun, jossa voit olla vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa (tarvittaessa kirjautumistietojen syöttämisen jälkeen).
Facebook Inc. joka sijaitsee Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Facebookin suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Facebookin tietosuojaselosteesta: http://www.facebook.com/policy.php.

9.2 Google+ -liitännäiset Shariff-ratkaisuna

Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja sosiaalisia liitännäisiä (“liitännäisiä”) sosiaalisessa verkostossa Google+, jota ylläpitää Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”).

Jotta tietojesi suojaa voidaan parantaa, kun vierailet verkkosivustollamme, näitä painikkeita ei ole integroitu kokonaan sivulle liitännäisinä, vaan ainoastaan HTML-linkin avulla. Tämäntyyppinen integrointi varmistaa, että yhteyttä Google+:n palvelimiin ei muodosteta, kun verkkosivustomme sivuille, jotka sisältävät tällaisia painikkeita, siirrytään. Kun napsautat painiketta, uusi selainikkuna avautuu ja kutsuu Google+-sivun, jossa voit olla vuorovaikutuksessa lisäosien kanssa (tarvittaessa kirjautumistietojen syöttämisen jälkeen).

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.

Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö Googlen toimesta sekä tähän liittyvät oikeutesi ja asetusvaihtoehdot yksityisyytesi suojaamiseksi löytyvät Googlen tietosuojaselosteesta: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

9.3 Twitter-lisäosa Shariff-ratkaisuna

Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja sosiaalisia liitännäisiä (“liitännäiset”) mikroblogipalvelu Twitterissä, jota ylläpitää Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (“Twitter”).

Jotta tietojesi suojaa voidaan parantaa, kun vierailet verkkosivustollamme, näitä painikkeita ei ole integroitu kokonaan sivulle liitännäisinä, vaan ainoastaan HTML-linkin avulla. Tämäntyyppinen integrointi varmistaa, että yhteyttä Twitterin palvelimiin ei muodosteta, kun verkkosivustomme sivu, joka sisältää tällaisia painikkeita, avautuu. Kun napsautat painiketta, uusi selainikkuna avautuu ja kutsuu Twitter-sivun, jossa voit käyttää liitännäisiä (tarvittaessa kirjautumistietojen syöttämisen jälkeen).

Twitter Inc. joka sijaitsee Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.

Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Twitterin suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Twitterin tietosuojaa koskevista tiedoista: https://twitter.com/privacy.

10) Sosiaalisen median käyttö: videot

YouTube-videoiden käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää YouTuben upotustoimintoa näyttääkseen ja toistaakseen videoita palveluntarjoajalta “YouTube”, joka kuuluu Google LLC:lle, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”).

Tässä käytetään laajennettua tietosuojaustilaa, joka palveluntarjoajan mukaan aloittaa käyttäjätietojen tallentamisen vasta, kun videota (videoita) toistetaan. Jos upotettujen YouTube-videoiden toisto käynnistyy, palveluntarjoaja “YouTube” käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäytymisestä. “Youtuben” tietojen mukaan näitä käytetään muun muassa videotilastojen tallentamiseen, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Jos olet kirjautuneena Googleen, tiedot osoitetaan suoraan tilillesi, kun napsautat videota. Jos et halua, että profiiliasi yhdistetään YouTubeen, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileina ja analysoi niitä. Tällainen arviointi suoritetaan erityisesti 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit.f GDPR:n mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät henkilökohtaisen mainonnan näyttämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivuston tarvelähtöiseen suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi.
Upotettujen videoiden toistosta riippumatta yhteys Googlen DoubleClick-verkkoon muodostetaan aina, kun tätä verkkosivustoa käytetään, mikä voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia ilman meidän vaikutusmahdollisuuksiamme.

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Lisätietoja “YouTuben” tietosuojasta on saatavilla palveluntarjoajan tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

11) Web-analyysipalvelut

Google (Universal) Analytics

– Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) tarjoama web-analyysipalvelu. Google Analytics käyttää “evästeitä”, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia yksinomaan laajennuksella “_anonymizeIp()”, joka takaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä sen ja sulkemalla pois suorat henkilökohtaiset viittaukset. Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa käsittely suoritetaan 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR:n nojalla oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointi- ja markkinointitarkoituksiin.

Google käyttää näitä tietoja puolestamme analysoidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.
Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta ota kuitenkin huomioon, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi), ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteiden selaimissa napsauta seuraavaa linkkiä asettaaksesi opt-out-evästeen, joka estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tältä verkkosivustolta tulevaisuudessa (tämä opt-out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja vain tämän verkkotunnuksen osalta, jos poistat evästeet tässä selaimessa, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen): Deaktivoi Google Analytics

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojakäytännössä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

– Google Universal Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) tarjoama web-analyysipalvelu. Google Analytics käyttää “evästeitä”, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia yksinomaan laajennuksella “_anonymizeIp()”, joka takaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä sen ja sulkemalla pois suorat henkilökohtaiset viittaukset. Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa käsittely suoritetaan 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f GDPR:n nojalla oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointi- ja markkinointitarkoituksiin.

Google käyttää näitä tietoja puolestamme analysoidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.
Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta ota kuitenkin huomioon, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi), ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteiden selaimissa napsauta seuraavaa linkkiä asettaaksesi opt-out-evästeen, joka estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tältä verkkosivustolta tulevaisuudessa (tämä opt-out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja vain tämän verkkotunnuksen osalta, jos poistat evästeet tässä selaimessa, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen): Deaktivoi Google Analytics

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Tämä verkkosivusto käyttää myös Google Analytics -palvelua kävijävirtojen analysoimiseksi eri laitteiden välillä, mikä tapahtuu käyttäjätunnuksen avulla. Voit poistaa käytöstäsi laitteistokohtaisen analyysin käytöstäsi asiakastililläsi kohdassa “Omat tiedot”, “Henkilökohtaiset tiedot”.

Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojakäytännössä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

12) Työkalut ja muut tavarat

12.1 Google Maps

Sivustollamme käytämme Google Maps (API) -palvelua, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Maps on verkkopalvelu, jonka avulla voidaan näyttää interaktiivisia (maa)karttoja maantieteellisen tiedon visualisoimiseksi. Tämän palvelun käyttäminen näyttää sijaintimme ja helpottaa löytämistämme.
Tietoja verkkosivustomme käytöstäsi (kuten IP-osoitteesi) siirretään Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne heti, kun käytät alasivuja, joihin Google Maps -kartta on integroitu. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako Google käyttäjätilin, jonka kautta olet kirjautunut sisään, vai onko käyttäjätiliä olemassa. Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi osoitetaan suoraan tilillesi. Jos et halua, että Google-profiili yhdistetään, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileina ja analysoi niitä. Tällainen arviointi suoritetaan erityisesti 6 artiklan 6 kohdan mukaisesti. 1 lit.f GDPR:n mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät henkilökohtaisen mainonnan näyttämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivuston tarvelähtöiseen suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä Googleen tämän oikeuden käyttämiseksi.

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Jos et hyväksy tietojesi siirtämistä Googlelle Google Mapsia käyttäessäsi, voit myös poistaa Google Maps -verkkopalvelun kokonaan käytöstä kytkemällä selaimesi JavaScript-sovelluksen pois päältä. Google Mapsia ja siten myös tämän verkkosivuston karttanäyttöä ei voi käyttää tässä tapauksessa.

Voit tutustua Googlen käyttöehtoihin osoitteessa http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html. Google Mapsin lisäkäyttöehdot ovat osoitteessa https://www.google.com/intl/de_US/help/terms_maps.html.

Yksityiskohtaisia tietoja Google Mapsin käyttöön liittyvästä tietosuojasta on saatavilla Googlen verkkosivustolla (“Googlen tietosuojakäytäntö”): http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

13.2 Google Web Fonts

Tällä sivustolla käytetään niin sanottuja web-fontteja, jotka Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) tarjoaa fonttien standardoituun esittämiseen. Kun avaat sivun, selaimesi lataa tarvittavat web-fontit selaimesi välimuistiin, jotta tekstit ja fontit voidaan näyttää oikein.

Tätä varten käyttämäsi selaimen on muodostettava yhteys Googlen palvelimiin. Tämän seurauksena Google saa tietää, että verkkosivustoamme on käytetty IP-osoitteesi kautta. Google Web Fontsin käyttö on tarpeen, jotta verkkotarjontamme olisi yhtenäinen ja houkutteleva. Tämä muodostaa 6 artiklan 6 kohdassa tarkoitetun oikeutetun edun. 1 lit. f GDPR. Jos selaimesi ei tue web-fontteja, tietokoneesi käyttää tavallista fonttia.

Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Lisätietoja Google Web Fontsista on osoitteessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.com/policies/privacy/.

14) Rekisteröidyn oikeudet

14.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle kattavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyn osalta, joista ilmoitamme sinulle jäljempänä:

– Oikeus saada tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisesti: Sinulla on erityisesti oikeus saada tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi, käsittelyn tarkoituksista, käsiteltyjen henkilötietojen luokista, vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä, joille tietojasi on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, suunnitellusta säilytysajasta, tai jos tietojasi ei ole luovutettu tai tullaan luovuttamaan. säilytysajan määrittämisperusteista, oikeudesta tietojen oikaisemiseen, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen, käsittelyn vastustamiseen, valitukseen valvontaviranomaiselle, tietojesi alkuperästä, jos emme ole keränneet niitä sinulta, automaattisen päätöksenteon olemassaolosta, mukaan lukien profilointi, ja tarvittaessa mielekkäistä tiedoista, jotka koskevat siihen liittyvää logiikkaa ja tällaisen käsittelyn laajuutta ja aiottuja vaikutuksia sinuun, sekä oikeudestasi saada tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisista takeista, jos tietojasi siirretään kolmansiin maihin;

– Yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukainen oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus saada sinua koskevat virheelliset tiedot välittömästi oikaistua ja/tai täydentää puutteelliset tietosi, jotka olemme tallentaneet;

– Oikeus tietojen poistamiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan 1 kohdan vaatimukset täyttyvät. GDPR:n 1 artiklan mukaisesti. Tätä oikeutta ei kuitenkaan ole erityisesti silloin, kun käsittely on tarpeen sananvapauden ja tiedonvälityksen vapauden käyttämiseksi, lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;

– Oikeus käsittelyn rajoittamiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niin kauan kuin kiistämiesi tietojen paikkansapitävyys tarkistetaan, jos kieltäydyt poistamasta tietojasi luvattoman tietojenkäsittelyn vuoksi ja pyydät sen sijaan tietojesi käsittelyn rajoittamista, jos tarvitset tietojasi oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten sen jälkeen, kun emme enää tarvitse näitä tietoja sen jälkeen, kun tarkoitus on saavutettu, tai jos olet esittänyt vastalauseen erityisestä tilanteestasi johtuvasta syystä, niin kauan kuin ei ole vielä selvää, ovatko oikeutetut oikeutetut syymme ensisijaisia;

– Oikeus saada tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 19 artiklan mukaisesti: Rekisterinpitäjä on velvollinen ilmoittamaan kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu, tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuuttomia ponnisteluja, jos olet vedonnut rekisterinpitäjään nähden oikeuteen oikaista tai poistaa tiedot tai rajoittaa käsittelyä. Sinulla on oikeus saada tietoa näistä vastaanottajista.

– Oikeus tietojen siirrettävyyteen yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista;

– Oikeus peruuttaa suostumus 7 artiklan 7 kohdan mukaisesti. 3 GDPR: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa tulevaisuutta varten. Jos peruutus tapahtuu, poistamme kyseiset tiedot välittömästi, ellei jatkokäsittely voi perustua oikeudelliseen perusteeseen käsitellä tietoja ilman lupaa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen ennen sen peruuttamista perustuvan käsittelyn laillisuuteen;

– Oikeus tehdä valitus yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti: Jos uskot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa sinulla on asuinpaikka, työpaikka tai paikka, jossa väitetty rikkominen tapahtuu, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia muutoksenhakukeinoja.

14.2 VASTUSTUSOIKEUS

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI OSANA ETUJEN TASAPAINOTTAMISTA ENSISIJAISEN OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ MILLOIN TAHANSA TULEVAISUUTTA AJATELLEN ERITYISEEN TILANTEESEESI LIITTYVIN PERUSTEIN.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN KÄSITTELYN JATKAMISEEN, JOS VOIMME OSOITTAA, ETTÄ KÄSITTELYYN ON PAKOTTAVA OIKEUTETTU SYY, JOKA SYRJÄYTTÄÄ ETUSI, PERUSOIKEUTESI JA -VAPAUKSIESI EDUN, TAI JOS KÄSITTELY PALVELEE OIKEUDELLISTEN VAATIMUSTEN LAATIMISTA, ESITTÄMISTÄ TAI PUOLUSTAMISTA.

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA SINUA KOSKEVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MARKKINOINTIA VARTEN. VOIT KÄYTTÄÄ VASTALAUSETTA EDELLÄ KUVATULLA TAVALLA.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

15) Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietojen säilytysaika määräytyy kulloisenkin lakisääteisen säilytysajan mukaan (esim. kauppa- ja verolainsäädännön mukaiset säilytysajat). Tämän ajanjakson päätyttyä vastaavat tiedot poistetaan rutiininomaisesti, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole enää oikeutettua etua niiden säilyttämisen jatkamiseen.

Tilanne: 31.12.2018

Google Analytics -lisäosa

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google Inc:n tarjoamaa web-analyysipalvelua. (“Google”). Google Analytics käyttää “evästeitä”, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos IP-osoitteiden anonymisointi on kuitenkin aktivoitu tällä verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteesi ensin Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajavaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta analysoidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta ota kuitenkin huomioon, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi), ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietoja napsauttamalla seuraavaa linkkiä.
Opt-out-eväste asetetaan estämään tietojesi kerääminen tulevaisuudessa, kun vierailet tällä verkkosivustolla.

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta on Google Analyticsin käyttö ehdoissa tai Google Analyticsin yleiskatsauksessa. Haluamme huomauttaa, että tällä verkkosivustolla Google Analyticsia on laajennettu koodilla “gat._anonymizeIp();” IP-osoitteiden anonyymin keräämisen varmistamiseksi (niin sanottu IP-peittäminen).

reCAPTCHA

Käytämme Google Inc:n reCAPTCHA-palvelua suojaamaan Internet-lomakkeen kautta lähettämiäsi kyselyitä. (Google). Kyselyn avulla voidaan erottaa toisistaan, onko syöttö ihmisen vai automaattisen koneellisen prosessoinnin väärinkäytön tulosta. Kyselyyn kuuluu IP-osoitteen ja muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettäminen Googlelle. Tätä tarkoitusta varten tietosi välitetään Googlelle ja niitä käytetään siellä. Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta analysoidakseen tämän palvelun käyttöäsi. Selaimesi reCaptchan yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Näihin tietoihin sovelletaan Googlen poikkeavia tietosuojasäännöksiä. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Tietoja tietojen käsittelystä Google Analyticsin yhteydessä

Tämä verkkosivusto käyttää Google Ireland Limitedin tarjoamaa Google Analytics -verkkosanalyysipalvelua. Jos tämän verkkosivuston tietojenkäsittelystä vastaava rekisterinpitäjä sijaitsee Euroopan talousalueen tai Sveitsin ulkopuolella, Google Analytics -tietojen käsittelystä vastaa Google LLC. Google LLC:stä ja Google Ireland Limitedistä käytetään jäljempänä nimitystä “Google”.

Google Analytics käyttää niin sanottuja “evästeitä”, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan verkkosivuston kävijän tietokoneelle ja joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston kävijän verkkosivuston käyttöä. Evästeen tuottamat tiedot sivuston kävijän tämän sivuston käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) siirretään yleensä Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne.

Google Analyticsia käytetään tällä verkkosivustolla yksinomaan laajennuksella “_anonymiseIp()”. Tällä laajennuksella varmistetaan IP-osoitteen anonymisointi lyhentämällä sitä ja estetään suorien henkilöviittausten mahdollisuus. Laajennuksena Googlen IP-osoite lyhennetään etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Vastaavan selaimen Google Analyticsin osana lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Google käyttää verkkosivuston ylläpitäjän puolesta kerättyjä tietoja analysoidakseen verkkosivuston käyttöä, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Tietojenkäsittelyyn liittyvä oikeutettu etu on tämän verkkosivuston optimointi, verkkosivuston käytön analysointi ja sisällön mukauttaminen. Käyttäjien edut on suojattu asianmukaisesti pseudonymisoinnilla.

Google LLC. tarjoaa vakiosopimuslausekkeiden perusteella takuun asianmukaisen tietosuojan tason noudattamisesta. Lähetetyt ja evästeisiin, käyttäjätunnuksiin (esim. käyttäjätunnus) tai mainostunnuksiin liittyvät tiedot poistetaan automaattisesti 50 kuukauden kuluttua. Tiedot, joiden säilytysaika on päättynyt, poistetaan automaattisesti kerran kuukaudessa.

Google Analyticsin keräämisen voi estää sivuston kävijä säätämällä tämän sivuston evästeasetuksia. Voit myös milloin tahansa vastustaa IP-osoitteen ja evästeiden tuottamien tietojen keräämistä ja tallentamista tulevaisuutta varten. Vastaava selainlaajennus voidaan ladata ja asentaa seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Verkkosivuston kävijä voi estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tällä verkkosivustolla napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Opt-out-eväste asetetaan estämään tietojen kerääminen tulevaisuudessa, kun vierailet tällä verkkosivustolla.

Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, asetuksista ja vastustamismahdollisuuksista on Googlen tietosuojakäytännössä(https://policies.google.com/privacy) ja Googlen mainosten näyttämistä koskevissa asetuksissa(https://adssettings.google.com/authenticated).

reCAPTCHA

Käytämme Google LLC:n (Google) reCAPTCHA-palvelua suojatakseen Internet-lomakkeella tekemäsi kyselyt. Kyselyn avulla voidaan erottaa toisistaan, onko syöttö ihmisen vai automaattisen koneellisen prosessoinnin väärinkäytön tulosta. Kyselyyn kuuluu IP-osoitteen ja muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettäminen Googlelle. Tätä tarkoitusta varten tietosi välitetään Googlelle ja niitä käytetään siellä. Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta analysoidakseen tämän palvelun käyttöäsi. Selaimesi reCaptchan yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Näihin tietoihin sovelletaan Googlen erilaisia tietosuojasäännöksiä. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=de.