Teroitusterä

Veitsenvalmistaja Güde

Paras hintatakuu

Jos löydät edullisemman hinnan (sis. toimituskulut) toisesta jälleenmyyjästä, saat tämän Güde-tuotteen meiltä samaan hintaan.

Tämä takuu on voimassa enintään 14 päivää ostopäivästä. Tämä ei koske varastojen purkamisesta, maksukyvyttömyydestä ja huutokaupoista johtuvaa erikoismyyntiä.

Taottuja teroitusteräksiä Güden tehtaalta

Güde on solingenilainen veitsivalmistaja, jolla on yli 100 vuoden perinteet. Veitset taotaan käsin pieniä määriä. Terät on valmistettu taotusta kromi-vanadiini-molybdeeniteräksestä.

Terävyyden säilyttämiseksi veitset on säännöllisesti ohitettava teroitussauvalla tai teroitusterällä. Täydellinen tulos saavutetaan, jos veitset kiillotetaan teroitusteräksellä teroittamisen jälkeen nahkaleikkurilla/nahkaleikkurilla.

Jotta veitsenterät pysyisivät terävinä pitkään, ne kuuluvat veitsilokeroon, tai jos niitä säilytetään ruokailuvälinelaatikossa, ne on suojattava veitsitupella.

Veitsitehdas on ollut perheomistuksessa siitä lähtien, kun Karl Güde perusti sen, ja nykyisin sitä johtaa hänen lapsenlapsenlapsensa, tohtori Karl Peter Born.

Taotut kokkiveitset, joiden terävyys ja toimivuus ovat huippuluokkaa.