Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ

Pyöreäsilmäinen kaivinkone on suhteellisen helppo asettaa paikalleen.

Pyöreäsilmäisen kaivertimen kahva on aina kartiomainen. Tämä tarkoittaa, että varren alkuosa on ohuempi ja varren loppuosa paksumpi.

Kauhan pää työnnetään kahvan ohuemman puolen yli kahvan paksuuntuneeseen päähän asti. Jos kahvassa on porattuja reikiä kaivertimen ripustamista varten tai kaiverruksia, kaivertimen pää on suunnattava 90 astetta kaiverrukseen/porattuun reikään nähden. Tämä on puhtaasti visuaalinen asia, eikä sillä ole merkitystä toiminnalle.

Tämän jälkeen kahvan paksua päätä lyödään useita kertoja pystysuoraan (ylhäältä alaspäin) puulautaan tai puupalkkiin. Kun kahva pysäytetään jyrkästi, kaivinkoneen pää yhdistyy positiivisesti puukahvaan.

Vinkki: Jos varren pää upotetaan sen jälkeen muutamaksi minuutiksi veteen, puu turpoaa ja pää istuu erityisen tukevasti.

Aseta kirveen varsi puupalkille mukavalle työskentelykorkeudelle. Aseta kirveen pään silmä kahvaan. Riko tarvittaessa hieman kahvan yläpään reunoja leikkuriveitsellä, jotta pää on helpompi asentaa.

Käännä sitten kirves ympäri, aseta pää palkin päälle ja vasaroi kahva suoraan vasaralla pala palalta, kunnes se on tasan pään silmän kanssa.

Kun pää on akselin kanssa samassa tasossa, lyö puukiila sisään ja lopuksi kiinnitysholkit sisään. Poista tarvittaessa puukiilasta mahdollisesti ulkoneva materiaali.

Tuhkakahvat ovat vahvat ja joustavat. Puu pehmentää iskuja ja suojaa niveliä. Tuhkakahvan täydellinen katkeaminen on melko harvinaista, mutta sitä tapahtuu puun kuivuttua. Tällöin on olemassa vaara, että hallitsematon kirveen pää aiheuttaa vammoja. Tuhkakahvat valmistetaan kotimaisesta tuhkasta, ja ne ovat halvempia kuin hikkorikahvat.

Hickory on pohjoisamerikkalainen pähkinäpensas-sukuun kuuluva puu. Puu sopii erinomaisesti raskaisiin kahvoihin. Se on luja, joustava ja elastinen ja vaimentaa hyvin kovia iskuja. Pitkien puukuitujensa ansiosta se kestää huomattavasti suurempaa kuormitusta kuin jo ennestään vakaa saarni. Hickory-kahvat eivät melkein koskaan katkea kokonaan, ja siksi ne tarjoavat turvallisuusetua tuhkakahvoihin verrattuna.

Lähetämme tuotteitamme vakiona vain lähetysluettelon kanssa. Voimme lähettää sinulle laskun sähköpostitse milloin tahansa.

Voit yksinkertaisesti pyytää laskun sähköpostitse. Esimerkiksi vastaamalla saamaasi tilausvahvistukseen.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa meille suoraan tästä. Kirjoita sukunimesi, etunimesi ja osoitteesi. Vaihtoehtoisesti lähetysluettelon numero.

info@holz-jaeger.com

Tietosuojasyistä lähetämme laskut aina tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Puukahvaiset puutarhatyökalut ja metsätyökalut on säilytettävä kuivissa ja lämmittämättömissä tiloissa, ladoissa tai puutarhavajoissa. Kun varsi varastoidaan lämmitetyissä tiloissa, se kuivuu, menettää kimmoisuuttaan ja murtuu helpommin kuin asianmukaisesti varastoituna.

Puutarhatyökalut ja metsätyövälineet on puhdistettava karkeasta liasta käytön jälkeen. Kosteat tai märät työkalut on kuivattava ruostumisen estämiseksi. Voitele liikkuvat osat hartsittomalla öljyllä.

Kiinteät metalliosat on hierottava pellavaöljyllä, jotta ne säilyvät paremmin ennen talvisäilytystä. Käsittele puukahvat tarvittaessa pellavaöljyllä tai puuöljyllä.

Varoitus: Pellavaöljyllä kyllästetyt liinat voivat syttyä, jos niitä säilytetään väärin. Liinat kannattaa huuhdella vedellä ja levittää kuivumaan. Vaihtoehtoisesti voit säilyttää pyyhkeitä lasipurkissa, jossa on suljettu kansi.

Kysy kysymyksiä

    • Täällä voit esittää kysymyksiä tuotteistamme, kassaprosessista, toimituksesta, toimitusajoista, pakkauksista, asiakasvalikosta ja kaikista kysymyksistä, jotka liittyvät tarjoamiimme tuotteisiin ja verkkosivustomme käyttöön.

Hanki vastauksia

    • Vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin kuluessa. Myös muut asiakkaat voivat vastata kysymyksiisi.
    • Saat sähköposti-ilmoituksen, kun kysymykseesi on saatu vastaus. Voit tietysti yksinkertaisesti ja helposti peruuttaa näiden ilmoitusten tilauksen.
    • Lähetämme vain niin monta sähköpostia kuin on tarpeen. Emme lähetä ärsyttäviä uutiskirjeitä tai mainossähköposteja.
    • Odotamme innolla ensimmäisiä kysymyksiänne.

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Vastaustasi tallennettaessa tapahtui virhe. Ilmoita siitä sivuston ylläpitäjälle. Lisätietoa:

Tuoteinnovaatiot 2024

Arviot

39,95  sis. alv.

Arviot

33,95  sis. alv.

Arviot

78,95  sis. alv.

TOP-myyjä

Robert-Klaasin puutarhatyökalut

Puutarhurin lonkka Robert-Klaasilta

Arviot

25,95  sis. alv.

sis. alv

plus kuljetuskulut

sis. alv

plus kuljetuskulut

sis. alv

plus kuljetuskulut

Arviot

27,95  sis. alv.

sis. alv

plus kuljetuskulut

Krumpholz puutarhatyökalut

1426 – Gierschjäter – 14 cm tuhkakahva

Arviot

14,95  sis. alv.

sis. alv

plus kuljetuskulut

Arviot

18,95  sis. alv.

sis. alv

plus kuljetuskulut

sis. alv

plus kuljetuskulut

sis. alv

plus kuljetuskulut

sis. alv

plus kuljetuskulut

Löydät puutarhanhoitoon ja maisemointiin liittyviä tuotteita seuraavista kategorioista:

talo-ja-puutarha.com

Holz-Jaeger UG:n verkkokauppa (haftungsbeschränkt)